Zingen kun je leren!


Zingen is een van de indrukwekkendste manieren om muziek heel direct aan je eigen lijf te ervaren. Geen ander instrument is zo met het lichaam verbonden als de menselijke stem. Iedereen zingt wel af en toe onder de douche, op de fiets of met de radio mee. Zingen is dus iets heel natuurlijks en blijkbaar een menselijke behoefte.


Maar hoe zit zo’n stem eigenlijk in elkaar? Wat doe je met je adem? Wat gebeurt in je lichaam als je heel hard of juist heel zacht zingt? 

Soms wil je gewoon dat stapje verder om dat mooie lied of die geweldige aria te kunnen zingen. En op een heel natuurlijke manier. Je wilt er immers van genieten. In mijn lessen leer je dat zingen van een pure techniek langzaam groeit tot een organisch deel van je expressie. Wij werken aan prachtige liederen of aria's (die je in overleg met mij natuurlijk ook zelf mag kiezen) uit de onuitputtelijke bron van klassieke muziek, musical en een beetje pop, en ondersteunen dit werk met geschikte oefeningen. Je kunt individueel les krijgen of met maximaal 3 anderen samen. Wekelijks of iedere 2 weken.


Website by basix